Facebook - Csend

Videó

Esti Csend avagy Csodazongoraverseny nagy tételben

2012.07.18. 20:14 Éry Balázs

Gyilkosképzés

 

Bűnözőket nevel Orbán Viktor oktatási rendszere. Az ördögi terv szerint az emberi selejt, a csőcselék, a prolik, a cigányok – tehát az uralkodó (közgép)osztályon kívül rekedtek -  gyermeke kétszer megbukik az iskolában, és tizenhat évesen rendeltetési helyére, az utcára kerül. A szívósabbak a Parragh-féle analfabétaképző szakiskolákban még vergődhetnek egy darabig - a szerencsés kiválasztottak esetleg elhelyezkedhetnek a kínai rabszolgák munkakörülményeivel versenyképes munkahelyvédelmi program biztosította állásokban -, s aztán csatlakoznak a kibukottakhoz. Munkalehetőség nincs, a költségvetők legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy élhető körülményeket biztosítson a lusta disznóknak - az eredmény: többszázezer céltalan, minden elérhető tudástól megfosztott, embertelen körülmények között tengődő nyomorult, aki képtelen megkülönböztetni jót a rossztól. Lesz belőlük tolvaj, rabló és – igen! – gyilkos. És sok szerencsétlen áldozat.

A társadalomra szabadított tudatlanság!

Az oktatási rendszer helyett jöhet az igazságszolgáltatás. A Mészáros Lőrinc börtönöket épít, a földesurak, gyárosok elítéltekkel optimalizálják a profitjukat, (olvastam valahol, hogy a magánbörtön is jó üzlet, a zsíros állami megbízások haszonélvezőinek), a börtönőrök számának robbanásszerű növekedése megszépíti a munkahelyvédelmi akció statisztikáit. A tinédzserkorú, de lojális bírák szigorúbbnál szigorúbb ítéleteikkel - egy tehetségkutató verseny zsűrijéhez hasonlóan - kiszolgálják a közízlést; talán az akasztófát is felállítják - hadd csodálja kormányzónk bátor eltökéltségét egész Európa! Ez az igazi keresztény ihletettségű program. Lesz mit meggyónni a hoffmannrózsáknak  a feloldozás reményében…

A terv nagyvonalú, de kissé időigényes. Az első látványos eredményekre néhány évig még várni kell – nem lenne egyszerűbb az aljanépet egyesével megfojtani?!

Az írás az Ellenszék Magazinban jelent meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erybalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr304664993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása