Facebook - Csend

Videó

Esti Csend avagy Csodazongoraverseny nagy tételben

2016.12.01. 15:11 Éry Balázs

Meghívó

Mindig elérzékenyülök, amikor a kilencvennyolszázalék hazaárulóknak címzett megfellebbezhetetlen intelmét látom-hallom: ne a migránsokat simogasd, van Magyar (sic!) rászoruló is!

A hazáért, a keresztény kultúráért, az európai értékekért aggódó nemzet(i)testvérek közt találunk papot, lelkészt, minisztert, szóvivőt, közmunkást, tanárt!, gyermekgondozót, politológust, kamionsofőrt és: szemkápráztató rózsaszín virágcsokrokat, könnyfakasztó Zámbó Jimmy-slágereket, bűbájos cicakutyákat megosztó (jó szó!) tisztes, becsületben megőszült, családanyákat is. Különösen az utóbbiak együtt[külön]érzése szívmelengető; női princípium! (Vagy összekeverek valamit?)

Nos, most itt az alkalom vizet inni!

szocsoma_2.jpg

(Ha bárki ez idő tájt éppen a kerítés körbekerítésével lenne elfoglalva, pénzadományát az alábbi számlaszámra juttathatja el:

SZOCSOMA ALAPÍTVÁNY:10300002-10652574-49020016 MKB Bank )

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erybalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr4712014806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása