Facebook - Csend

Videó

Esti Csend avagy Csodazongoraverseny nagy tételben

2012.08.27. 16:17 Éry Balázs

Lépfene

 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a3/Lordvoldemort.jpg

 

                                                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

Óvatosan veszem kézbe Orbán Viktor legfrissebb levelét - kénytelen vagyok megfogni, mert semmilyen segédeszköz nem áll a rendelkezésemre, amivel kipiszkálhatnám a postaládából.

De reszket a kezem: lépfene baktériumot csomagoltak a borítékba! Meg akarnak mérgezni!

Lehet, hogy ki sem kell bontanom, a papírt átitatták valami borzasztó hatású vegyi anyaggal, ami a bőrömön keresztül a szervezetembe jutva megbénít!

Vagy a kifinomultabb módszer? A szövegbe rejtett kód afféle számítógépvírusként az elmémet támadja meg, s rögtön csatlakozom a Békemenethez?

Talán nem is vírust, tudatformáló kábítószert tartalmaz az üzenet:

 „Tisztelt Állampolgár!” – a betűk összefolynak a szemem előtt, édesen mosolygó vezérünk fényképe megelevenedik, ahogy tágul a tér, láthatóvá válik kezében a Grál kehelybe foglalt bölcsek köve…

Hogy a levél a hívek közül is szed áldozatot? Talán a nyilvántartás alapján nekik ártalmatlan változatot küldenek, postázzák az ellenszérumot is, vagy az is lehet, a társadalmi fölényben lévő jobboldal ilyesmitől erőre kap. Mind a hétszázezer levelező partner.

Most már mindegy: kezemben a levél. Egyelőre nem érzek semmit, csak a már-már megszokott émelygést a gyomromban. Orbán Viktort sem látom rokonszenvesebbnek, a Békemenet után sem szaladnék, csak, ha tisztikeresztet kapnék érte…

Lehet, hogy nincs semmiféle merénylet? De akkor mi értelme az egésznek?!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erybalazs.blog.hu/api/trackback/id/tr654735351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása